Jonathan Billinger Image The Bude Light by The Bazeley Partnership Architects in Cornwall
The Bude Light by The Bazeley Partnership Architects in Cornwall

The Bude Light

OneĀ of a number of projects to be constructed as part of Millennium celebrations, The Bude Light was a landscaping project in which The Bazeley Partnership collaborated with local artist Carol Vincent to produce a scheme that commemorated the achievements of Sir Goldsworthy Gurney.

Sited in front of Bude Castle – which was built in the 19th century – on a then revolutionary concrete raft foundation, the project consists of a slender, conical sculpture of coloured concrete with a light positioned at the apex.

The project represented a significant improvement to the otherwise neglected area in front of the Castle and is regularly used as a focus and venue for a variety of open air events.

Client:
Private Client

Task:
Complete architectural project

Style:
Contemporary

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.