Holsworthy Childrens Centre
Holsworthy Children's Centre
Holsworthy Children's Centre

Holsworthy Children’s Centre

Located next to the local Primary School, the new Holsworthy Children’s Centre was commissioned by Devon County Council as part of its Sure Start programme.

The building sits within the ground contours of the site with the monopitch roof following the natural slope. An earthwork bund allows for additional landscape planting, visual separation and acoustic attenuation.

The scale is purposely small and contained, designed with a restrained architectural style of form and massing.

The overall effect is of a building with a low impact on its surroundings whilst having its own architectural presence.

Client:
Devon County Council

Task:
Complete architectural project

Style:
Contemporary

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.